Sneltekenaar Particulier

Leuk en verbindend entertainment tijdens verjaardag, bruiloft, jubileum e.d.

Als sneltekenaar zorg ik op feestelijke evenementen voor leuk en verbindend entertainment en schenk ik u en uw gasten met mijn tekeningen een mooie en blijvende herinnering voor verjaardagen, bruiloften en jubileums. Ik heb in binnen- en buitenland als sneltekenaar jarenlange ervaring opgebouwd, duizenden mensen getekend en heb een geheel eigen en onderscheidende tekenstijl.

In 3 á 4 minuten een goed gelijkende karikatuur.

Binnen 3 á 4 minuten teken ik trefzeker een levendige, komische en goed gelijkende karikatuur, die niet beledigend is en meer vertelt dan alleen een oppervlakkige gelijkenis met een grote neus of mond. Overdrijven is ook een kunst! Ik teken gemiddeld 10 á 12 personen per uur en kan dit aantal desgewenst verhogen naar 15 á 20 personen door schaduwpartijen en inkleuring weg te laten. Op verzoek teken ik ook meerdere personen op 1 vel.

Ik ga voor kwaliteit!

U krijgt een mooie verzorgde tekening die is uitgevoerd met hoogwaardige inkten, op een groot formaat (46 – 64 cm) duurzaam papier. Dit kan eventueel ook kleiner tot A3 formaat.

Vanuit een vaste locatie

Ik werk het liefst vanuit een vaste locatie (± 2m²), waar een goede verlichting is of anders een stroomvoorziening. Alleen in overleg ben ik ook lopend met een mobiele ezel inzetbaar.

Meerdere tekenaars

Mocht u op zoek zijn naar meerdere tekenaars, ik ben aangesloten bij “En Profil”, de beroepsvereniging van professionele portretartiesten en de International Society of Caricature Artist en kan u daardoor, vrijblijvend helpen met het vinden van de juiste tekenaars.

Alleen op volledige inhuur basis

Ik werk alleen op volledige inhuurbasis. Studiowerk alleen vanaf 6 personen!