Karikaturist Zakelijk

Voor bedrijfsfeesten, -openingen, beurzen, jubileum ed.

Als karikaturist / sneltekenaar zorg ik op zakelijke evenementen voor leuk en verbindend entertainment, functioneer ik als publiekstrekker en zorgen mijn karikaturen voor een commercieel aandenken. Ik heb in binnen- en buitenland als karikatuurtekenaar jarenlange ervaring opgebouwd, duizenden mensen getekend en heb een geheel eigen en onderscheidende tekenstijl.
Overdrijven is ook een kunst!

In 3 á 4 minuten een goed gelijkende karikatuur.

Binnen 3 á 4 minuten teken ik trefzeker een levendige, komische en goed gelijkende karikatuur, die niet beledigend is en meer vertelt dan alleen een oppervlakkige gelijkenis met een grote neus of mond.

10 á 12 personen per uur.

Ik teken gemiddeld 10 á 12 personen per uur en kan dit aantal desgewenst verhogen naar 15 á 20 personen door schaduwpartijen en inkleuring weg te laten. Op verzoek teken ik ook meerdere personen op 1 vel.

Uw logo op de tekening.

U krijgt een mooie verzorgde tekening die is uitgevoerd met hoogwaardige inkten. Ik werk op speciaal papier, tegen extra kosten kan dit voor u bedrukt of geëtiketteerd worden met uw bedrijfsgegevens. Het minimale formaat is A3.

Vanuit een vaste locatie of mobiel.

Ik werk het liefst vanuit een vaste locatie (± 2m²), waar een goede verlichting is of anders een stroomvoorziening. In overleg ben ik ook lopend met een mobiele ezel inzetbaar.

Meerdere tekenaars.

Mocht u op zoek zijn naar meerdere tekenaars, ik heb een groot netwerk van collega karikaturisten en kan u vrijblijvend helpen met het vinden van de juiste tekenaars.