Karikaturist Zakelijk

Voor bedrijfsfeesten, -openingen, beurzen, jubileum ed.  

Als karikaturist / sneltekenaar zorg ik op zakelijke evenementen voor leuk en verbindend entertainment,
functioneer ik als publiekstrekker en zorgen mijn karikaturen voor een commercieel aandenken.
Ik heb in binnen- en buitenland als karikatuurtekenaar jarenlange ervaring opgebouwd,
duizenden mensen getekend en heb een geheel eigen en onderscheidende tekenstijl.

 

 

Overdrijven is ook een kunst !

In 3 á 4 minuten een goed gelijkende karikatuur.

Binnen 3 á 4 minuten teken ik trefzeker een levendige, komische en goed gelijkende karikatuur, die niet beledigend is en meer vertelt dan alleen een oppervlakkige gelijkenis met een grote neus of mond.

10 á 12 personen per uur.

Ik teken gemiddeld 10 á 12 personen per uur en kan dit aantal desgewenst verhogen naar 15 á 20 personen door schaduwpartijen en inkleuring weg te laten. Op verzoek teken ik ook meerdere personen op 1 vel.

Uw logo op de tekening.

U krijgt een mooie verzorgde tekening die is uitgevoerd met hoogwaardige inkten. Ik werk op speciaal papier, tegen extra kosten kan dit voor u bedrukt of geëtiketteerd worden met uw bedrijfsgegevens.
Het minimale formaat is A3.

Vanuit een vaste locatie.

Ik werk het liefst vanuit een vaste locatie (± 2m²), waar een goede verlichting is of anders een stroomvoorziening. Alleen in overleg ben ik ook lopend met een mobiele ezel inzetbaar.

Meerdere tekenaars.

Mocht u op zoek zijn naar meerdere tekenaars, ik ben aangesloten bij "En Profil", de beroepsvereniging van professionele portretartiesten en de International Society of Caricature Artist en kan u daardoor, vrijblijvend helpen met het vinden van de juiste tekenaars.

Klik hier voor Groeps karikaturen

Klik hier voor Workshop karikatuurtekenen

enprofil logoISCA_Log2Montmartre-logo-klein

 

PICTORIGHT

Op alle afbeeldingen is de wet op het auteursrecht van toepassing ! Het zonder toestemming kopiëren en gebruiken van de creatieve inhoud van deze website voor commerciële doeleinden is niet toegestaan !

Bezoekers