Karikaturist Particulier

Leuk en verbindend entertainment tijdens verjaardag, bruiloft, jubileum ed.

Als karikaturist / sneltekenaar zorg ik op feestelijke evenementen voor leuk en verbindend entertainment en schenk ik u en uw gasten met mijn karikaturen een mooie en blijvende herinnering. Ik heb in binnen- en buitenland als karikatuurtekenaar jarenlange ervaring opgebouwd, duizenden mensen getekend en heb een geheel eigen en onderscheidende tekenstijl.

 

Overdrijven is ook een kunst!

In 3 á 4 minuten een goed gelijkende karikatuur.

Binnen 3 á 4 minuten teken ik trefzeker een levendige, komische en goed gelijkende karikatuur, die niet beledigend is en meer vertelt dan alleen een oppervlakkige gelijkenis met een grote neus of mond.

10 á 12 personen per uur.

Ik teken gemiddeld 10 á 12 personen per uur en kan dit aantal desgewenst verhogen naar 15 á 20 personen door schaduwpartijen en inkleuring weg te laten. Op verzoek teken ik ook meerdere personen op 1 vel.

Ik ga voor kwaliteit.

U krijgt een mooie verzorgde tekening die is uitgevoerd met hoogwaardige inkten, op een groot formaat (46 - 64 cm) duurzaam papier.
Dit kan eventueel ook kleiner tot A3 formaat.

Vanuit een vaste locatie.

Ik werk het liefst vanuit een vaste locatie (± 2m²), waar een goede verlichting is of anders een stroomvoorziening. Alleen in overleg ben ik ook lopend met een mobiele ezel inzetbaar.

Meerdere tekenaars.

Mocht u op zoek zijn naar meerdere tekenaars, ik ben aangesloten bij
"En Profil", de beroepsvereniging van professionele portretartiesten en de International Society of Caricature Artist en kan u daardoor, vrijblijvend helpen met het vinden van de juiste tekenaars.

Ik werk alleen op volledige inhuurbasis.
Studiowerk alleen vanaf 6 personen !

Klik hier voor karikaturist zakelijk

enprofil logoISCA_Log2Montmartre-logo-klein

PICTORIGHT

Op alle afbeeldingen is de wet op het auteursrecht van toepassing ! Het zonder toestemming kopiëren en gebruiken van de creatieve inhoud van deze website voor commerciële doeleinden is niet toegestaan !

Bezoekers